Love is in the Hair 

Bij ons kan U terecht voor de juiste diagnose. Een stijlvolle snit, kleuring, balayage, ombré, extensies, smoothing treatment, botox behandeling of opsteken,...

Uw haar, is onze prioriteit.

1/10

Keratin Plus Gold "Smoothing Treatment"

Keratin Plus Gold is een combinatie van botanische en organische extracten - bijna 100% - gemengd in een perfecte balans. Deze mix wordt losgekoppeld van krullerig, fris, volumineus haar, krijgt uitstekende resultaten en voedt en versterkt de haarvezels. Het garandeert schijn, zachtheid en zichtbaar gezond haar. Aanbevolen voor alle haartypes.

Voor

Na

Voor

Na

Botox Sensation Thermo Repair

THERMO REPAIR Perfect Ends is een ongelooflijk hoogwaardig product bij het herstellen van beschadigd haar met gespleten uiteinden of die door agressieve behandelingen is vernietigd. THERMO REPAIR Perfect Ends onderscheidt zich van andere vergelijkbare producten die op de markt beschikbaar zijn voor de onmiddellijke regeneratie van beschadigde haarvezels - met name aan de uiteinden - en het langdurige regeneratie effect, zelfs na veel wassen.

Het krachtige regenererende effect van THERMO REPAIR Perfect Ends is te wijten aan de werking van een bepaalde mix van natuurlijke en / of "soortgelijke natuurlijke" stoffen op basis van ceramides en afgeleid van "witte weideschuim" die, zodra het ijzer heet, snel handelt, Het herstellen van het haar volheid en het reconstrueren van de structuur, met een zichtbaar duidelijk effect vanaf de eerste applicatie. Het effect blijft stabiel voor veel wassen en kan worden versterkt met daaropvolgende toepassingen zonder contra-indicaties.

Ingrediënten: Een mengsel van ceramides en derivaten van witte kleine bloem Limnanthes alba (of "weideschuim").

Thermo Repair Top Up is een "BOTOX effect" behandeling die voortvloeit uit de JEAN PAUL MYNÈ reserch activiteit. Zijn actie is een onmiddellijk haar "up-up" in alle opzichten die maximale plumping, volumizing, versterking effect, voor een sensationele helderheid en een zachtste zachtheid